[lang_gl]Coas nosas mans, accésit á mellor web gastronómica no XV Premio Nacional de Periodismo Gastronómico Álvaro Cunqueiro[/lang_gl][lang_es]Coas nosas mans, accésit a la mejor web gastronómica en el XV Premio Nacional de Periodismo Gastronómico Álvaro Cunqueiro[/lang_es]

[lang_gl]O proxecto Coas nosas mans, realizado no seo do grupo Novos Medios coa colaboración da Fundación Dieta Atlántica da Universidade de Santiago de Compostela e o Fórum Gastronómico de Santiago, vén de acadar o accésit á mellor web gastronómica no XV Premio Nacional de Periodismo Gastronómico Álvaro Cunqueiro convocado polo concello de Lalín.
Coas nosas mans é unha reportaxe multimedia elaborada por un equipo de alumnos de Xornalismo e Comunicación Audiovisual da Universidade de Santiago de Compostela dirixidos por Manuel Gago e Xavier Vaz. Este traballo fai un percorrido pola esencia da terra galega, os seus alimentos. Dende o cultivo á transformación dos produtos, a reportaxe narra con acerto a relación existente entre a cultura galega e as orixes dos nosos alimentos.[/lang_gl] [lang_es]El proyecto Coas nosas mans, realizado en el seno del grupo Novos Medios con la colaboración de la Fundación Dieta Atlántica de la Universidad de Santiago de Compostela y el Forum Gastronómico de Santiago, ha sido premiado con el accésit a la mejor web gastronómica en el XV Premio Nacional de Periodismo Gastronómico Álvaro Cunqueiro convocado por el ayuntamiento de Lalín.
Coas nosas mans es un reportaje multimedia elaborado por un equipo de alumnos de Periodismo y Comunciación Audiovisual de la Universidad de Santiago de Compostela dirigidos por Manuel Gago y Xavier Vaz. Este trabajo hacer un recorrido por la esencia de la tierra gallega, sus alimentos. Desde el cultivo a la transformación de los productos, el reportaje narra con acierto la relación existente entre la cultura gallega y los orígenes de sus alimentos.[/lang_es]

Deja un comentario